perjantai 19. joulukuuta 2008

Joulu loma alkaa huomenna! Christmas holiday begings tomorrow!

Iloista Joulua kaikille!
Täällä flunssaisena yritän valmistella ja siivoilla mutta enköhän jo jouluaatoksi olisi terveenä!?
Merry christmas to all !
I'm in a flu and it's not so great at trying to do all those preparations for christmas but i hope that i'll be ok on christmas eve!

perjantai 12. joulukuuta 2008

Jouluvalmisteluja Christmas preparations

Muutama paketti tehtynä...ja "muutama"vielä tekemättä:) ja nauhana käytin yhtä Marjolijn lähettämistä nauhoista!
Kuvassa myös muutama itsetehty toffeekarkki. Ohje on ystävältä lainassa olevasta lantliv lehden uusimmasta numerosta ja täytyy sanoa että ovat toffeet ihania ja onnistuin jopa tekemään niitä ilman digimittaria!
A few package are made...and"a few" more still not done:)I used a one of those ribbons that Marjolijn have send to me!
There are a few selfmade toffee sweet on the picture as well.The recipe is from the newest Lantliv magazine that i have borrowed from a friend and i must say that those sweets are very good and i managed to do those without a digital thermometer!Tässä muutama vilaus ompelemastani peitosta ja tyynystä nyt vain vilaukset koska valo näin illalla on huonoa!ja onhan kuvassa myös sydän jonka innostuin tekemään kun kangasta jäi!
Here's a couple of flashes about the blanket and a pillowcase that i have done now only flashes because the lighting is so worse!And there is a little heart on a picture also which i inspired of doing out of the remaining fabrics!


torstai 11. joulukuuta 2008

Kirja...a Book

Ihana kirja jota olen vasta selaillut mutta tammikuun puolella aijon jotain koittaa ommella!
A wonderful book i have just been watching through it but maybe in january i'll sew something of it!

tiistai 9. joulukuuta 2008

äitiyspakkaus ja ihana lahja Maternity package and lovely parcel

Iltapäivän glögi hetki!
Afternoon glög moment!

Nuorin halusi dipata pipparilla ja siellä se sitten lopuksi ui!
My youngest wanted to dip with a biscuit and there it was swimming at last!

Aamulla sain todella mieluisan yllätyksen postipoika toi paketin ovelle. Belgiasta asti ihana Marjolijn lähetti jouluterveiset!!!! Suurkiitos!!!Tuo peltirasia sisältää kaikenlaisia ihania nauhoja ja askarteluun liittyvää ja pieni kassi on täynnä nameja ja alla päiväpeitto!
In a morning i received this marvellous suprise parcel!!!Lovely Marjolijn had send me this christmas parcel!!!Tämän ihanan äityispakkauksen hain sitten itse tänään postista!
Olo on kuin jouluaattona!
This lovely maternity package i get my self from the post office also today!
I have the feeling like in the christmas eve!


maanantai 8. joulukuuta 2008

Joulu juttuja Christmas thingsJoulu tulee pienin askelin meidän kotiin.Joka päivä lisään jotain!
Christmas is coming to our house.Everyday i add some more decoration into our home!perjantai 5. joulukuuta 2008

Kangasta, väriä ja kirpputoria Fabric,color and flea market find

Metallinen rasia kirpputorilta 2,5e juuri sopiva napeille!
Metallic little box from flea market only 2,5e just perfect for buttons!


Keittiöpyyhe tai pieni pöytäliina Kitchen towel or a little table cloth

Tässä kuvia itse tekemistäni kankaan painatuksista!
Aikaa vie mutta tulos on todella vaivan arvoinen nämä tulevat lahjaksi joten taidan tehdä vielä lisää jotta saan itsellenikin.Ihanaa olisi jos saisi tehtyä vaikka tuolin selkänojan päälliset tuosta alimmassa kuvassa olevasta kuviosta!!
I have been doing some textile printing here's a few photos from those!These will go in a christmas parcels so i will do some more of these so that i get a few for my self as well.It would be great to do some chair covers out of that what is on the lowest picture!
torstai 4. joulukuuta 2008

Palkinnot PrizesNämä laitan Himmeälle helmelle menemään!
These i send to Himmeä helmi!
Nämä lähtee Emmille!
These goes to Emmi!

Nämä saavat ylleen vielä ruskeankäärepaperin.
I will wrap these into brown paper.
keskiviikko 3. joulukuuta 2008

And the winner is...

Voittaja on Himmeä helmi!Numeroin jokaisen osallistujan mutta numero järjestys ei voinut olla suoraan kun välissä oli yksi joka ei ollut laittanut lainkaan nimimerkkiä niin ajattelin että hän ei halunnut osallistua ja yksi viesti oli kaksi kertaa!Ja yksi kommentti oli tullut yhdeksän jälkeen!
The winner is Himmeä helmi.I numbered every person who have left a comment but the numbers didn't go direct as those were left there because one person haven't writen any name so i think that she didn't want to participate and one comment was twice there and one comment had come over 9.00 a clock!
Halusin arpoa vielä toisen palkinnon ja sen sai Emmi!
Joten jos Himmeä helmi ja Emmi lähettäisivät osoitteensa minulle niin saisin postitettua paketit heille! Osoitteeni on valloittavavalkoinen@gmail.com
Huomenna paremmassa valossa laitan kuvaa palkinnoista!
I wanted to draw a other prize and that goes to Emmi!
Tomorrow when there hopefully will be a better light i'll put some photos from the prizes!Sain tämän kauniin sydämmen ihanalta ystävältä.
I've got this beautiful heart from a lovely friend!


Hmm mahtaako kukkia jouluksi tämä hyasintti?Olen hieman myöhässä vai mitä sanotte?Onneksi voin aina ostaa kaupasta muutaman hyvän ja kukkivan hyasintin!
I think it will be a miracle if this hyacinth will flower on christmas time!I'm a bit late or what do you say?Well i can always buy some good hyacinth from a shop!Itsetehtyä ja ostettua!Ompelu into vaivaa jo iltaöisinkin kun päivisin lapsilta ei oikeen saa ajatusta aina kulkemaan ja jos hieman liian pitkään jotain oikeen miettii niin lapsista joku aivan varmasti tulee jotain...ainakin vettä haluamaan:D ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan!?
Selfmade and bought!Passion for sewing is now bothering me at night time because at day time i don't get my thinking going nowhere because of if i think even a little bit longer one of my sweet little kids comes and wants something even tho only water :DIf you know what i mean!?