sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

There's still some work to be done before it's ready!


Yhden miehen hommana aika iso työ. Välillä meinaa usko loppua tuleeko valmista . Näistä kuvista ollaan jo edetty niin että lattiat paljaat vain sahanpurua ja kaikki roskat ja muut pois, jopa kuljetettu pois tontilta. On lapioitu sahanpurua noin 80 jätesäkillistä ellei jo sata pian.
Ajatus kerrostalo asumisesta käynyt mielessä, miten helppoa kaikki oikeasti olisikaan. Meillä kävi kaivuri levittämässä  pihan ison savi/kivikasan ja sitä on nyt haravoitu tasaiseksi niin että paikat särkee ja vielä pitäisi. Olisi ollut helppoa jos maa olisi ollut hyvää multaa. Siis kasa oli jäänteitä lisäosan pohjien kaivuista kahden vuoden takaa.  Kuinka ihminen onkaan pöhkö kun haluaa tälläistä.

Pretty big job for one man to do. Occasionally it's very hard to believe that this will ever be ready. These are already old pictures, all the old floors and other rubbish is all cleaned away. Threre's been troweled over 80 sacks of sawdust. Just on thursday the digger was in our garden and it lay out a big rock/clay pile into our garden and now we have been raking so much that every place is aching, and there's still work before it's sleek.It would have been so easy if the pile would have been good mould. 
Thought about living in an apartment house has passed my mind. How human can be is so fool for wanting all this.

10 kommenttia:

 1. Kyl teillä on tekemistä, mutta saapi oman maun mukaan, ja toivottavasti omaan tahtiin.

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Tuo on pahempaa kuin minulla!
  Onneksi on vain yksi seinä ja ulkoeteinen nyt teon alla.

  Voimia sinne!

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö, nämä kuvat ovat tosi lohduttavia. Ei meillä ihan näin iso remppa ole, kunpahan yläkerta vaan pannaan uusiksi vanhasta talosta. Mutta samalla asutaan keskikerrosta (jonne remppa sitten joskus siirtyy, pienemmässä mittakaavassa)ja omin voimin yritetään mekin taistella noiden purujen kanssa. Ei muuta kuin tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Ihana siitä tulee, vaikka iso homma teillä on kyllä ollut ja on. Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
 5. Voi, miten helppo onkaan samaistua. Ajatuksissa pyörii se, että kolme vuotta on nyt eletty sekamelskassa keskellä työleiriä. Kolme vuotta elämästä "hukkaan", vai onko. Hauskaakin on kyllä ollut, ihan eri tavalla jännittävää kuin arki uudessa rivitalokodissa, mutta nyt ehkä alkaa olla käsillä ne hetket, kun olisin valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen eli nauttimaan työn hedelmistä. Mutta ei, tuskin vielä edes jouluksi. Tsemppiä kovasti teille sinne!

  VastaaPoista
 6. kiitos tsempeistä teille kieltämättä valmista odottelen ja tilaa.
  -Anu

  VastaaPoista
 7. bellissimo progetto!
  (i love the black stove on the left...so beautiful!)
  Brunella

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä projektiin...täällä painitaan samojen juttujen äärellä, mutta vasta alkutekijöissä...

  VastaaPoista
 9. Siitä tulee ihana ja tämä aika on siinä vaiheessa kuin unta vaan... Pikkuaskelin ja ne toivenäkymät vaan silmissä. (Meillä jymähti näköjään kaikenlainen remontointi nyt kun päästiin puoliväliin. Toisaalta ihanaa elää melko normaalia elämää hetken, toisaalta nyt alkaa taas olla vähän malttamattomat fiilikset noiden loppujen korkkimattojen kanssa. Eli edessä täälläkin, pienemmällä mittakaavalla tosin)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Rebecca kannustuksen sanoista! Ja täytyypä sanoa ettei ne sun korkkimatot ainakaan kuvissa näytä pahoilta,mutta ymmärrän silti tottakai että alla oleva puulattia houkuttaa. Yksi iso asia miksi lattia ei minun silmään ota on että kotisi on aivan upea!

  Kiva kun poikkesit.
  -Anu

  VastaaPoista