maanantai 5. marraskuuta 2012

Rakennus kuvia Some building pictures 
 
 
 
 
 
Nyt on jo lämmitetty takkaa ja kohta tulee väliseiniä. Tykkään meidän muutama vuosi sitten hankkimista vanhoista ovista, niitä mallailtiin eilen.
 
We have already used our fire place and soon here will be walls. I so like those  old doors which we bought a few years ago. I can hardly  wait to see those doors on their right places.

7 kommenttia:

 1. Oi, vanhat ovet ovat kauniita, siis suorastaan upeita, niitä ei niin vain löydykkään...
  XX

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä urakka! Mielenkiinnolla odotan valmistumista ja olen muuten samaa mieltä... vanhoja ovia ei voita mikään.

  VastaaPoista
 3. oi kumpa meilläkin oltas jo noin pitkällä. Täällä ei paljon tee mieli ottaa kuvia, kun ylhäällä ei ole lattiaa, ei seiniä ja kattoon laitetaan parhaillaan eristeitä. Noh, eiköhän se siitä :) Ja hei, meilläkin on vanhat ovet, ostettiin halvalla purkutalosta.

  VastaaPoista
 4. Päivi, juu ei ole helppo löytää vanhoja samanlaisia tai edes suurinpiirtein samanlaisia. Meiltä puuttuu vielä yksi ovi mutta eiköhän jostain löydy.

  Johanna,urakkaa on ja onneksi ollaan jo paremmalla puolella.

  Lotta, kärsivällisyyttä tämä vaatii kun monet asiat menee hitaasti kun itse tehdään. Välillä sitä toivoo että urakka olis jo ohi.Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä tuo jo näyttää! Meidän etenemisvauhdilla valmista on ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 6. Voi valtava! Nämä kuvat ei ollenkaan lievittäneet mun hirsitalokuumetta. Vanha pirtti, kivinavetta ja muut hilppeet isolla tontilla jossain korvessa olis niiiiiin <3

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo pystyuuni! Kivasti näyttää remppa edenneen!

  VastaaPoista