maanantai 28. joulukuuta 2009

Nyt jo... Already now...

(kuppi Indiskasta the cup is from Indiska)
Minulla jo nyt kauhea siivous ja uuden ja puhtaan halu!On jotenkin niin ähky ja täysinäinen olo ja on pakko saada pois kaikki turha!
I have already now so big need to clean up every place and have every thing look pure and new.
I feel so colic and full and i feel that i have to get rid of everything unnecessary!

8 kommenttia:

 1. Hih. Kuulostaa niin tutulta. En ole edes voinut postata, kun vähän hävettää, että jouluun ja kaikkeen krääsään ym. on jo niin kyllästynyt. Ensin sitä hehkutti kovasti, mutta nyt mitta on täysi :)
  Meillä aloitetaan muutenkin rankenman puoleinen "puhdistus" kotona, joten joulu katoaa.
  Ensi vuonna olisi hyvä muistaa tämä.

  VastaaPoista
 2. Minä tein jo merkinnän Minna Immosen kalenteriini ensi vuoden joulukuun kohdalle: Vähemmän on enemmän.

  VastaaPoista
 3. Ja minun silmäni katsovat koko ajan kaikkea runsasta joulutavaraa, ja ajattelen koko ajan, että 'milloin, oi milloin saamme siivota nämä kaikki pois!!'.

  Tuo Leenan Less is More on hyvä vinkki.

  VastaaPoista
 4. Tutulta kuulostaa :)
  Samat ajatukset ja olenkin jo vähennellyt tavaraa pois.

  Joulukuusi saa olla loppiaiseen.

  VastaaPoista
 5. Tutulta kuulostaa, mutta purin ähkyn ja kyllästymisen uima-altaaseen ja taas jaksaa katsella hivenen kauemmin näitä melko vähäisiä koristeita. Siivousintoa voisin kyllä jostain itseeni haalia, se tuntuu vielä joululomailevan :)

  VastaaPoista
 6. Niin -in :) Mie ensin ajattelin että ähky ja kaikki pois mutta sitten muistin lapsuuden joulun ja ne ihanat välipäivät , sai herätä vielä joulukuusen valojen tuikkeeseen, tontut koristivat hyllyjä. Aamulla katsellen lasten ohjelmia oli ihana käpertyä niihin punaisiin huopiin ja katsella ympärilleen niitä jouluisia juttuja. Niin varmaan nauttivat nyt meidän lapset tästä!
  Joulu riisutaan vasta uuden vuoden jälkeen :)

  VastaaPoista
 7. Oh dear, I understand well what you mean by ´unnecessary things´! Today a man was working on our central heating and he installed several elements in the rooms. When I was walking with him through those rooms, I really was a little ashamed and thought that there´s really too, too much in every room here :D
  And so I did promise myself that I will better my life in the future (I hope soon, haha). I hope you had some good Christmas-days... up to the new year and we´ll keep in touch.
  Hugs, Marjolijn

  VastaaPoista
 8. I am sure that's a good feeling or a good idea for starting a New Year! Hugs, Traude

  VastaaPoista