perjantai 16. huhtikuuta 2010

Vähän keltaisen vihreää ja arvonta Uudessa kuussa Little bit yellow in green and lovely give away at Uusi kuuViikonloppuna on sukulais pojan rippijuhlat ja tämän asun ajattelin pukea nuorimmalle tytölle!Olen niin tyytyväinen Vertbaudetin vaatteisiin ovat laadukkaita ja hyvän hintaisia!
In the weekend we are celebrating because of our relatives son is going to be confirmet!
I going to dress my youngest one into these cloths.I so like these Vertbaudet cloths they are so fine quality and the prize is right!Uudessa kuussa on todella ihana arvonta käykää osallistumassa!
There's so lovely Give away at the Uusi kuu go and participate!
6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit vaatteet! Itse olen älyttömän huono lytämään kauniita lastenvaatteita. Varsinkin pojille on ihan liikaa tarjolla mustaa ja harmaata. Ehtiihän niitä sitten käyttämään isompanakin.

  Mutta tuon asun voisin haluta itsellenikin. Tosin vähän isompana :D

  Mukavaa viikonloppua ja kivoja juhlia!

  VastaaPoista
 2. Very good choice, Anu! :)
  These clothes are very beautiful, and I love particularly that ochre colour of the jacket. Our girls also have some Vertbaudet-things, lately I bought some fresh Summerdresses from their outlet. Their quality and style are indeed perfect.
  Have a good weekend, all the best and enjoy the celebration :)
  Marjolijn

  VastaaPoista
 3. Kauniit vaatteet ja varmasti on tyttökin tyytyväinen juhlavaatteisiinsa!

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 4. Suloisia vaatteita, kyllä näissä kelpaa juhlia!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana asukokonaisuus. Sopisi
  kyllä näin aikuisellekin.Lapsille on nykyään niin ihania vaatteita saatavilla.Minulla on säästössä poikani vauvaikäisiä vaatteita sekä äitini enkelisiskolleni ompelemia vauva-aikaisia vaatteita. Monesti, niitä välillä pestessäni, olen ajatellut että varmasti säästän niitä aivan turhaa koska nykyvaatteet ovat niin kauniita ja tuskin joskus tuleva miniäkään niitä huolii. Vielä ne silti ovat varastoituna. Aika näyttää miten niille käy.

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit vaatteet. Meilläkin hehkutetaan vetbaudettia ja paljon sitä jo löytyykin.

  VastaaPoista